top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Vooraf hadden er bij Kloosterhotel La Sonnerie al verschillende activiteiten plaatsgevonden dus op het dames toilet was het lijk van Wendy al een aantal keer door de leraressen gespot. En was je nog niet naar de wc geweest dan moest je toch snel komen kijken, want het silhouet van Wendy, die CSI bordjes, het gele lint en al dat bloed maakte toch wel indruk.

Omdat Wendy de avond ervoor vermoord is, heeft de detective deze avond, iedereen die op het tijdstip van de moord nog aanwezig was op het feest van Richard en Christine, uitgenodigd voor een diner om zo samen te achterhalen wie de moordenaar van Wendy is...

Bij binnenkomst worden eerst vingerafdrukken afgenomen, want er is bewijsmateriaal met vingerafdrukken gevonden...
Dan krijgt iedereen een tasje met de outfit van hun typetje en een aantal gadgets die met de avond ervoor te maken hebben. Tevens een schrijfblok, want waar was iedereen op het tijdstip van de moord? Hoe kennen ze Wendy en wat zou een motief voor haar moord kunnen zijn? Hoe zit het met het moordwapen?

Terwijl de 22 leraren en leraressen van Basisschool De Ontmoeting zich verkleden, wordt het verhaal en doel van de avond aan hun uitgelegd. Na het voorstelrondje is het tijd voor een heerlijke bouillonsoep.

In ronde twee wordt het duidelijker hoe iedereen op het feest elkaar kent en wat zij met Wendy te maken hebben. Allerlei intriges, ingewikkelde relaties en vreemde motieven komen naar voren, wie is toch de verdachte? Heftige discussies beginnen en iedereen beschuldigd elkaar van de moord. Tijd om stoom af te blazen tijdens een heerlijk hoofdgerecht.

Er komt bewijsmateriaal naar voren, waar was jij om 01.45 uur DJ Remco? En jij Richard?

Voordat het toetje komt mag iedereen een briefje met zijn of haar verdachte inleveren, wie zal het goed hebben en dit moorddiner winnen?

Het werd een verrassende uitslag met iemand die zelfs zichzelf aangaf omdat ze zo verdacht leek, uiteindelijk was er maar een persoon die achter de duistere tafelen van de moordenaar is gekomen, de winnaar is bekend!

Wat een gezellige middag en avond vol inlevingsvermogen en enthousiasme, bedankt!

Moorddiner
BS De Ontmoeting

bottom of page