top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

2Connect Eindhoven heeft geruime tijd bijgedragen aan het delen van kennis en het netwerken onder (startende) ondernemers in de regio groot Eindhoven. Het netwerk heeft door de jaren heen ruim 230 leden gekend en ook diverse donaties genoten, waardoor, ten tijde dat de netwerkclub zijn activiteiten heeft gestaakt begin 2016, er een bedrag in de kas is overgebleven. Het bestuur van de Stichting (Ton van den Boomen, Paula Blaauw, Gerrit Jan van der Gracht en Jan Enderink) heeft besloten deze gelden verantwoord te besteden. Zo is er in samenwerking met 2Do Events een heuse Charity Battle ontstaan.

Aan ons was de uitdaging om een originele draai te geven aan dit evenement. In het proces vooraf zijn we op zoek gegaan naar geschikte goede doelen die aan de richtlijnen van de opdrachtgever voldoen. Uit negen mooie goede doelen zijn er uiteindelijk drie genomineerd.

- Stichting Ondernemersklankbord

- Stichting Ervaring die Staat

- Stichting Jong Ondernemen

Na een inspirerend verhaal van Martijn Aslander, was het aan deze goede doelen om zichzelf te promoten tijdens een korte pitch. Door middel van digitaal stemmen werd het mooie bedrag van € 9000,- onder hen verdeeld.

Veel blijde gezichten, mooie avond!

Charity Battle 2018

bottom of page