top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Elke dag streven wij naar glimlach momenten!

Goede doelen

"Evenementen die er toe doen!" Is onze slogan, dit wil niet alleen zeggen dat we actieve evenementen organiseren, maar dat we hier ook een diepere betekenis aan willen geven, daarom organiseren en steunen wij diverse evenementen voor het goede doel!

Wilt u uw bedrijf aan een goed doel koppelen en zo inspelen in het Maatschappelijk Verantwoord ondernemen (MVO) of bent u een goed doel en inspiratie nodig om hier donaties voor in te zamelen, wij helpen graag bij het opzetten van een mooi evenement hiervoor!

SamenLoop voor Hoop - 4 & 5 juni 2016

Met opbrengst van € 105.194,00 voor KWF

Een 24-uurs wandelestafette waarbij we samen met lotgenoten stilstaan bij kanker én het leven vieren. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties..

Schrijf een pakkende titel...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Waar gaat dit item over? Waarom is het zo bijzonder? Schrijf een pakkende beschrijving die de aandacht van uw bezoekers vasthoudt...

Dit is uw tweede item

Voeg informatie toe over dit item

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Diner Show Pink Ribbon - 2 juli 2010

Met opbrengst van € 4.030,00 voor Pink Ribbon

Over de rode loper worden de meer dan 100 gasten verwelkomt door twee doldwaze lakeien, de gasten krijgen een Pink Ribbon strikje opgespeld en een glas champagne bij binnenkomst..

Please reload

Benefietavond Pink Ribbon - 2 juli 2010

Over de rode loper worden de gasten verwelkomt door twee doldwaze lakeien, de gasten krijgen een Pink Ribbon strikje opgespeld en een glas champagne bij binnenkomst. De gasten worden begeleid naar de voor hun gereserveerde tafel, waar een heerlijke amuse klaarstaat.

De meer dan 100 gasten wachten vol spanning af wat deze avond gaat brengen. Terwijl de eerste gang wordt opgediend, komen de 3?'s (entertainmentgroep de drie vraagtekens) binnen en zetten meteen de boel op stelten. Op luid klinkende Djembe's worden Hollandse meezingers ten gehore gebracht.


Gastvrouw Vera van den Boogaard neemt de opening voor haar rekening en vanaf dat moment worden culinaire hoogstandjes afgewisseld met muziek, humor, entertainment en interactie van de 3?'s!


Ambassadrice Sandra Klik van Pink Ribbon komt uitleg geven over de stichting en wat er gedaan wordt met de opbrengst van deze avond. Ook is er een kleine veiling van schilderijen die een mooi bedrag oplevert. Een woord van de Burgemeester benadrukt de prachtige avond voor het goede doel.


Om 00.00 uur wordt de opbrengst van de avond bekend gemaakt. Na tromgeroffel klinkt het ongelofelijke bedrag van € 4030,- voor Pink Ribbon door de boxen!

bottom of page