top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Moorddiner Cruise - 2Do Events.jpg

Onze moorddiners zijn humoristische moordspellen die zich afspelen in een sfeer van uiterlijke schijn, samenzweringen, roddels en ingewikkelde intriges, iedereen lijkt iets te verbergen te hebben. Zelf gaan jullie deelnemen aan een van deze spannende spellen door op onderzoek te gaan naar ieders motieven, sporen en bewijzen, wie lukt het als eerste om de moordenaar te ontmaskeren?


Een Gemaskerd Bal
Tijdens het gemaskerde bal van Richard en zijn vrouw Christina wordt een van hun gasten op een gruwelijke wijze dood in het toilet van Kasteel Penonza aangetroffen. De dader moet zich onder de genodigden bevinden of was het iemand van het personeel? Tijd voor een groots onderzoek. Alle gasten worden de volgende avond uitgenodigd voor een bizar diner om te achterhalen wie de moordenaar is. Aan de hand van motieven, alibi’s, sporen en aanwijzingen gaan jullie de ware toedracht van deze moord ontrafelen. Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd en zorgt de spelleider dat het spel soepel verloopt.


Prijs € 45,00 per persoon (20 - 30 personen)
Excl. 21% BTW en drankjes.

Moorddiner Cruise!
De zaken van Leonardo van Ravenstijn gaan goed en dit wil hij graag op een ludieke manier vieren met zijn meest dierbare vrienden en familie. Hij nodigt het gemêleerde gezelschap uit aan boord van de Bonita Blue Paradise voor een cruise langs de Caribische eilanden. Terwijl de gasten het onder de meest luxe omstandigheden druk hebben met jaloezie, affaires, elkaar de ogen uitsteken en geldbeluste acties wordt op de vijfde dag gastheer Leonardo levenloos uit het water gevist…

De dader moet zich onder een van de genodigden bevinden of was het iemand van het personeel? Tijd voor een groots onderzoek. Alle gasten worden de volgende avond uitgenodigd voor een bizar diner op de boot om te achterhalen wie de moordenaar is. Aan de hand van motieven, alibi’s, sporen en aanwijzingen gaan jullie de ware toedracht van deze moord ontrafelen, wie lukt het als eerste om de moordenaar te ontmaskeren? Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd en zorgt de spelleider dat het spel soepel verloopt.

Prijs € 55,00 per persoon (15 - 20 personen)
Excl. 21% BTW en drankjes.

Reserveren via info@2do-events.nl of telefonisch 0499-460622

bottom of page