top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Dit zijn wij

Evenementen organiseren; maar dan net even anders!

 

2Do Events is het evenementen organisatiebureau voor alle feestelijke en zakelijke evenementen en gericht op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, door een goed doel aan de evenementen te koppelen! Dit in een ideale combinatie van teambuilding en een grote dosis gezelligheid!

2Do Events is opgericht door Vera van den Boogaard, die zich al diverse jaren vol passie bezighoudt met de organisatie van evenementen in omgeving Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch (Brabant). Of het nu gaat om festivals, een opening, teambuildingsdagen, reünies, promotiestunts of tochten voor het goede doel, bij 2Do Events zit je aan het juiste adres!

Dit kan door een personeelsfeest te combineren met een goed doel, zoals het organiseren van een voetbalwedstrijd waarbij het personeel voetbalt tegen zwervers.

Maar dit kan ook een promotioneel evenement zijn waarbij het bedrijf positief in de aandacht komt, zoals een hardloopwedstrijd laten beginnen en eindigen in jouw restaurant zodat iedereen daarna naar binnenkomt om bij jou een drankje te doen. Een bepaald bedrag kan gedoneerd worden aan een goed doel, wat zorgt voor positieve aandacht voor jouw bedrijf!

Dit is altijd een win-winsituatie en je houdt er nog een goed gevoel met een glimlach aan over ook!

Kies dus voor 2Do Events wanneer:

* Jouw bedrijf zich wil onderscheiden door MVO;
* Je uit wil blinken met een promotioneel evenement;
* Het personeel een schouderklopje verdient;
* Je op zoek bent naar een origineel dagje/ avondje uit;
* Je gaat voor een win-winsituatie met een goed gevoel;
* Je op zoek bent naar organisatie met een glimlach.

 

Met vriendelijke groet,

2Do Events
Vera van den Boogaard

Over Vera

Open Sans is een vriendelijk lettertype met open letters. Het ziet er op mobiele apparaten net zo goed uit als op een desktopcomputer.

bottom of page