top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Son en Breugel in quarantaine
Lukt het jou om aan deze lockdown te ontsnappen?

 
Samenwerking OVSB
Deze Escape Game is een samenwerking tussen OVSB en 2Do Events, samen zijn we tot dit coronaproof evenement gekomen. Verschillende bedrijven hebben het financieel moeilijk in deze onzekere tijd. Om hen een hart onder de riem te steken en "traffic" naar de winkel of website te genereren is er een op maat gemaakt spel ontwikkeld. Dus doe mee en steun de lokale ondernemers van Son en Breugel!
Over deze Escape Game
Middels puzzels en opdrachten neem je met dit spel een kijkje in de keukens van de lokale ondernemers van Son en Breugel. Na het inleidende verhaal over hoe Son en Breugel in een lockdown terecht is gekomen blijken er foto's in een oude koffer op zolder te zitten. Klik op de juiste plekken, zoek, lees, puzzel, print, luister en teken als dat nodig is. Kraak de code en ontsnap als eerste aan lockdown Son en Breugel!
Voor wie is het geschikt?
Het spel zorgt voor een aantal uren vermaak voor jou alleen, samen met je gezin of met je collega's. Denk hierbij wel aan de 1,5 meter afstand. Het spel is geschikt voor iedereen die van escape rooms/ puzzelen houdt. Voor jonge kinderen is het wel wat moeilijk zonder hulp...
Wat heb je nodig?
Dit spel is bedoeld voor een desktop of laptop. Houd je antwoorden geheim zodat zoveel mogelijk mensen hier plezier aan kunnen beleven. Voor dit spel moet je soms gebruik maken van internet, je telefoon en een printer om tot de juiste antwoorden te komen. Met meerdere personen? Gebruik een videodiensten zoals Skype of Zoom om met elkaar te praten en samen de puzzels op te lossen.
Valt er wat te winnen?
Jazeker vanuit Ondernemers Vereniging Son en Breugel wordt een mooie prijs uitgereikt!
 
Op donderdag 16 juli 2020 gaat de OVSB Escape Game van start.
Om precies 20.00 uur gaat deze online, zorg dat je er op tijd bij bent!
Tip: Druk op F5 om de website te verversen.
Leuk dat je meedoet, tot dan!
START hier met de OVSB Escape Game
Logo - Escape Game OVSB.jpg
bottom of page