Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Personeelsfeest

Samen met je collega's een onvergetelijke avond beleven?

Dat kan met een van onze dinershows waarbij u volop geëntertaind wordt tijdens een uitgebreid diner of geheel in stijl met een themafeest naar keuze.

Een Charity Event om als bedrijf mee te werken aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of juist om collega's te ondersteunen met hun goede doel, een interactieve Spel Show of een gezellige Pub Quiz, het kan allemaal!

Ook een Winter BBQ of Spannende Spooktocht is leuk, of laat u verrassen dat is weer eens wat anders...

Personeelsfeest op eigen locatie

Samen bedenken we hoe we uw bedrijfsruimte om kunnen toveren tot een bijzondere feestlocatie, want er kan meer dan u denkt!

De kantine aangekleed tot dansfeest met spiegelbollen, spectaculaire verlichting, dansvloer en DJ, de bedrijfshal omgetoverd als zomers Foodtruck Festival met gezellige plekjes om te zitten, eten en buurten of uw buitenterrein als indrukwekkende festivallocatie?

Collega's, hun partners en kinderen en zakenrelaties worden verrast, want zo zien zij uw bedrijf eens in een hele andere setting! Zet een rondleiding door het bedrijf uit of organiseer een interactieve speurtocht waarbij de ins en outs over het bedrijf geleerd worden. Dit zorgt voor een positieve kijk op uw bedrijf, allemaal voordelen van een feest op eigen locatie!

Wij helpen u bij het regelen van een persoonlijk feest met een onvergetelijke herinnering, hierbij te denken aan catering en amusement, aankleding en meubilair, verlichting en muziek, spellen en activiteiten, routing door het bedrijf, promotionele uitingen, bewegwijzering, feesttent, sfeerverlichting, elektra, sanitair, vergunningen, goede aansturing van leveranciers, veiligheidsplannen en de juiste communicatie.

2Do Events stelt hiervoor graag een plan op maat voor u samen!

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 2Do Events disclaimer                                                            Algemene Voorwaarden 2Do Events