top of page

Totaal organisatie Evenementen

Iets te organiseren?

Wij helpen hier graag bij!

Sfeervolle Winterprogramma's!


De blaadjes vallen van de bomen, de bossen vertonen prachtige kleuren, het is herfst! En dan is het tijd voor de organisatie van vele leuke, uiteenlopende en vooral sfeervolle winterprogramma's!

Halloween Zo zijn we bezig met spannende evenementen rondom Halloween, een thema dat elk jaar weer populairder wordt. Een Halloweenparty als bedrijfsfeest waarbij het krioelt van de spinnen, vleermuizen en ronddwalende skeletten. Helemaal leuk als alle medewerkers zich in Halloweenstijl verkleden. En wat denk je van bloederige drankjes en hapjes om helemaal in de sfeer te blijven? In opdracht van Buutvrij voor de hele pot in Best kan er op zaterdag 27 en zondag 28 oktober deelgenomen worden aan een spannende moordlunch. Want tijdens de Trick and Treat tocht is de buurman vermoord. Wie heeft dit gedaan? De dader is te achterhalen met spannende opdrachten.

Sinterklaas Dan volgt Sinterklaas, dit is voornamelijk een kinderfeest, maar wat doen jullie met pakjesavond? Wij hebben een ludiek, interactief Sinterklaas spel. Dit Grote Sinterklaas Spel wordt gespeeld op een veld van 2 bij 3 meter en is een keer wat anders dan het gewone dobbelen om de kadootjes te verdelen. ​Omdat jullie zelf de pionnen zijn is het extra spannend wat je met de grote dobbelsteen gooit, het aantal ogen zegt wat te doen met de kadootjes en de vraagtekens in het spel zorgen voor hilarische opdrachten! ​ Hoeveel pepernoten passen er in jouw mond? Hoe lang kun jij op 1 been staan? Hoe snel ben jij in de zak van Sinterklaas?

Winter BBQ Events Een van onze favoriete winter evenementen zijn de Winter BBQ's! Met dikke truien aan, muts op en samen met je vrienden, familie of collega's op strobalen rondom het kampvuur. Gekleurde lichtjes en een hete glühwein of warme chocolademelk met slagroom maken de donkere dagen extra sfeervol. Dicht tegen elkaar aan verhalen vertellen en meezingen met de akoestische muziek, misschien heeft iemand zelf wel een gitaar bij zich? Helemaal leuk om vooraf nog een spel of laagdrempelige teambuilding activiteiten te doen. Vele mogelijkheden op http://www.winterbbqevents.nl

Kerstfeesten en eindejaarsborrels En dan komt de kerst er alweer aan. Met veel plezier organiseren wij sfeervolle evenementen in deze periode van het jaar. Hier de volgende keer meer over. Geniet ondertussen van het mooie herfstseizoen waarin de kachel weer aangestoken mag worden!

Met vriendelijke groet,

2Do Events Vera van den Boogaard

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page